May 29, 2012

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

hai..hari ni atin terase nak join segmen ni la plak..dini yang offer atin join segmen ni..huhuh..sebenarnye dah lame dye ajak atin join tp hari ni baru tergerak hati nak join..so pade sapee-2 yang nak join tu jom la...


kalau nak join just clickkt atas tu k..tp segmen ni ade syarat-2 dye tau...baca kt bawah ni syarat-2 dye..

SYARAT - SYARAT UNTUK JOIN :


1. Follow blog ni . (wajib)
2. Tolong like fanpage BUDAK SEMPOY . (wajib)
3. Like sekali sponsor topup INI dan INI (insyaallah,jumlah topup akan ditambah)
4. Buat entry bertajuk ' segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '
5. Copy dan paste banner kat atas tu kemudian backlink ke link entry ni .
6. Dalam entry serta kan detail kat bawah ni :
  • Nama blogger korang ?
  • Jumlah follower yang korang idam/target ?
7. tag 3 orang membe dan pastikan mereka tahu .
8. tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen ni .
PERHATIAN : 
1. Blog top referral url ke segmen ni akan dapat topup sebanyak rm10 ,so promote lah habis - habisan ! (pemenang akan dipilih selepas segmen ni habis)
2. Rajin - rajin lah follow perserta segmen ni ,kata nak jadi blogger famous !
3. Mesti tinggalkan komen di setiap entry blog yang sudah korang follow tu tau
sebagai contoh : ' saya follow sini dari segmen yang sama '


TARIKH TUTUP : 31/5/2012


nama blogger : Atien
jumlah follower yang di idamkan : 200





Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

3 comments:

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

sy dah follow sini.thanks sebab sudi join segmen ni..rjin2 lah bw semua peserta ea

hawa said...

assalamualaikum ::) saya datang blogwalking kat sini ::^ hee, hope sudi balas kunjungan saya :D dari segmen yang sama :p


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

psss ; awk takde follower widget (: macam mana mau follow ...

syafiqah said...

saya follow sini dari segmen yang sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute