Sep 12, 2012

Segmen : Aku Sayang Kau , Sahabat

Greeting Text

hye hari ni aten bosan tak tahu nak buat ape..so banyak masa terluang ni kn aten nak join segmen la..tertengok plak segmen pasal sahabat...yes..sahabat...semua orang ade sahabat kn...jom join..ape salahnye kite cite pasal sahabat kite kan...sape nak join just klik banner tu je..x susah pn...lagipun cre-2 nak join dye pn pling snang kot..hehehhe...sebab ape..sebab x payah follow sponser or like pape...hehhehhe...


sahabta pertama :
nama dye azuani..aten kenal dye mase form 4..yes...kami sahabat baik..sangat-2 baik...tp dye ad nama gelaran tau..nak tahu nme gelaran dye ape ?? mekpik..tp sekarang kami x mcm dulu...sebab buah mlut orang sahabat baik aten brubah..sedih tu ade jugak tp nak buat mcm mne kn..tp sampai skrg aten ingt dye..aten pn x tahu dlm hati ni aten sayang dye or bnci..sebab banyak bnde dh terjadi...dh x nak cite pasal dye dh..

sahabat kedua :


kami cloud 9...aten x tahu jugak sape yang bg nme cloud 9 ni..hehehhe..tp pape pn ni la sahabat yg pling aten sayang sampai skrg walaupun aten dh x blaja kt poli tu lg..nak tahu aten kenal dyeowg ni time masuk poli tu la..POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH...alhamdulillah sampai skrg kteowg masih berhubung walaupun jauh...susah senang kteowg sme2..gado..nangis semua nye same-2...

sahabat ketiga : 


sahabat susah senang aten jugak..emy...noramilydiana..ntah btol k x pn x thu la nme dye ni susah ckit...aptb..hahahahah..papepn aten syg dye ketat-2...

tag : comell

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

6 comments:

Nur Atirah said...

assalamualaikum . thanks sbb sudi join . sya dah bace entry awak . hehe . btw , follow sini -->> 2609

Aten said...

wlcm atirah..:)

Nur Atirah said...

salam , awak . list peserta dah siap . jom baca kisah mereka plakk :)

http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat-apa-respond.html

cweet pinky said...

singgah dari blg tirah , hehehe , saje bw ...

Novelgurl said...

salam singgh dri sgmen y sme =)

wanie said...

Sahabat yang baik insyaAllah boleh membawa kite ke syurga :)
http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute