Oct 22, 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat

Greeting Text
hai semua..tadi terasa nak bukak blog tetibe tengok kat cbox ada sorang ajak aten join contest dye..heheheh..thanks kak didiey..aten kalau contest pasal sahabat ni aten suka sangat-sangat..ye la sahabat kan ..kalau sape2 nak join contest ni korang klik banner tu k..contest ni sebenarnya tak ada banner..gambar kt bawah ni kak didiey cakap suruh ambik header dye,,so tu header dye..lawa kan..jelez tau...ok dah merapu..

The Diary of Didiey

syarat dye tak la susah sangat pon kan..so ape lagi..jom la join..lagi ramai lagi best..yang penting hadiah dye awesome...nak menang nak menang..muke mengada dah..hahahahha..





ha..ni la sahabat aten..kami CLOUD9...hahhahah..cantek kan nama kami..nak tahu mcm mana aten boleh gelarkan kami cloud9 ?? sebab dye kami kan 9 orang,aten,ina,nia.nana,ida.ira.zati,farah,ieyna..so jadi la cloud9..hahahah..mcm coklat plak kan..tapi tak ape..kami sahabat selamanya..susah senang kami hadapi sama-2..POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH la tempat kami bertemu..kami gado samam-sama..nangis sama-sama..suka sama-sama..semua nya kami sama-sama..alhamdulillah jugak walau kami gado tapi tak pernah berpanjangan..kami akan cari jugak cara nak selesaikan masalah tu...ok la setakat tu je kot rasanya..
*sory kak didiey sebab letak 3 keping gambar..kak didiey soh letak sekeping je kan..heheheh...


tag : 
http://loveprettydinda.blogspot.com/
http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/
http://cweexmagicalchocolates.blogspot.com/

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

11 comments:

~didiey~ said...

thanx ye sbb sudi jugak join :)
xpe je..letak je bape pown..nnt pandai2 lah akak pilih gambar tercantik =)

mcm2 nama dah akak dengar..yg nie cloud9 pulak..hehe

Mimie Najib said...

#383# dari segmen yang sama + done follow here..kalau sudi singgah la sini ya.. >> http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

mungoo said...

follow dr segmen yg sama :)

http://www.storyofheartt.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Aida Omar said...

Cloud9 peh unik nama tu.. ramai pulak tu. hehe.. moga sahabat selamanya :)

Aida dari contest yg sama jugak :)
http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Amalia said...

cloud9 macam makananlah sedap :D wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

Nurul Aini said...

Dari segmen yang sama..done follow awak juga. ^__^ hehe..comel je cloud nite..


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Cik Amal said...

good luck dear, follow sini
saya pun, join, cuma member2 saya jenis gila2
tak tahan gelak
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Nurfara Hani said...

Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

Chenta Qaseh said...

hihi.comel la gambar. suke tgk.dah macam girls generation :)

sy pon join jugak :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

TintaMerah said...

jadi follower #417 di sini
dari segmen yg sama
http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html
follow me back

~didiey~ said...

assalamualaikum...
awak pemenang contest nie :)

jom tgk n bagi detail ye =)
tahniah!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute