Feb 17, 2013

debaran menanti hari esok.




alamak !! makin cuak kot sebab esok dah nak test dengan jpj.korang ingat lagi kan dulu aten pernah cite yang aten buat lesen kereta..ha esok dah nak test tau..adoiii...macam mana la agak nye kan..takot seram semua ada..nak ambik spm dulu pun tak macam ni..nak exam spm aten tak de la sampai berdebar macam ni..tapi nak test jpj mak ai..macam nak tercabut jantung den ni ha..hope sangat biar la semua berjalan dengan lancar..tak nak kandas..nak save bajet wey..kalau tak lulus dah confirm kena bayar rm60 hinggit !! hehehehehe..dengan 60  hinggit tu macam-macam aten boleh buat kan...hmmm....

paling berharap sangat mintak-mintak dapat jpj yang sporting..takot wey..kalau dapat jalan A mujur..kalau dapat jalan B alhamdulillah..kalau dapat jalan C..mati aten !!!! takot wey..jalan C paling aten seram sebab nye sampai kat trafiq light kena buat minyak...adoi,..kalau terundur sikit pn dah kandas..macam member aten  kandas kat jalan C...kalau jalan A ok la sikit bagi aten dari jalan C tu...bagi aten jalan C sikit mencabar...hope tak dapat jalan tu..tapi kalau dapat jugak..cuba buat yang terbaik...insyallah...

ok la..rasa nye dah la kot..hilang dah sikit berdebar nye tu..tapi confirm-confirm la esok bagai nak tercabut jantung ni ha..nantikan entry aten lepas ni tau sama ada aten lulus atau tak..nantikan..sebelum terlupa.sapsape yanga da pengalaman masa nak test jpj kongsi-kongsi k....babai..

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

4 comments:

Kila Lala said...

gudluck aten...
jangas nebes sangat, nanti semua step yang diajar lupa. kalau time test jalan tu jpj ajak borak, kalau bole fokus sambil layan oke je. tapi kalau sampai xboleh fokus, diamkan je xyah nak layan sgt hahaha

Nao Mei said...

Aten bawak selawat banyak esok ye..insyaAllah aten pasti tenang..hihi..Sebelum masok keta aten selawat 3 kali...masuk guna kaki kanan insyaAllah.... time drive aten selawat gak...

try best k aten :)

Aten said...

@Kila Lala
thanks kila..insyallah aten cuba...risau jugak kot2 nebes..habis la...hehehehehe

Aten said...

@Nao Mei

thanks awk..insyallah aten akan ingt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute