Jun 24, 2012

Giveaway by Eiqa & Ain

Greeting Text
walaupun hati tgh sedih sempat jugak atin nak join GA ni kan..huhuhuh..mcm best je..sambil-2 tu boley tambah followers kan..heheheh..pade sape-2 nak join boley la klik banner kt bawah tu je..tp ad syarat dye tau..

ni syarat-2 dye..

SYARAT:
  • Buat entri bertajuk 'Giveaway by Eiqa & Ain'..
  • Copy banner diatas dan paste dalam entri.
  • Follow Blog Eiqa Azra dan Dhuratul Ain
  • Follow twitter Eiqa Azra dan Dhuratul Ain *bagi sesiapa yang ada twitter.
  • Follow sponsor *WAJIB
- Hasrul Hassan  Follow Follow Follow Follow Facebook
- Atikah  Follow like
 - Zam Harirah  Follow
- Sharfynarz Sharfnie  Follow Like
- Maryati  Follow
- Fizzah  Follow
  • tag 3 rakan blog.. pastikan dorang tau..
  • Dah siap follow? letak link korang kat tempat komen eiqa. link penuh entri ye..
  • Hadiah untuk Top referral ada disediakan..

tarikh tutup: 27.7.2012

SENARAI HADIAH DAN SPONSOR


tag : dini , kewchik kata , azza



Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

3 comments:

eiqa azra said...

terima kasih banyak2 kerana sudi join GA walaupon hati tengah sedih.. :)
apa2 pon.. smile alwayzz....

atien said...

heheheh,,wlcm..no hal la eiqa..

aNereO UsitHe said...

naj dtg follow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute