Jun 25, 2012

Segmen : I Follow

Greeting Text
ok sebab bosan dk umah ni la jadi nye..habiskan mase ngn join segmen pape..heheheh..boley gk tambah follower kan..sape2 yang nak join just klik banner tu je k...


tp ade syarat nye tau..

Syarat-syarat:
* Mempunyai blog
* Follow blog I'm Stupid Liar dan Tinta Cinta -WAJIB! 
Like Fanpage, sini- tiada paksaan-
buat satu entri " Segmen : I Follow " 
* gam dgn gam cap gajah banner buruk di atas lalu di linkkan balik ke entri ini..
* hantar link entri korang di  ruang comment. Selain daripada ruang komen tidak akan dilayan, 
harap maklum!

Tamat : 30 June 2012 

Jam : 10 malam 




Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

6 comments:

FaLya said...

tq sudi join..~~~

atien said...

wc..

Cik Anis said...

Dari segmen sama.. nice to meet you ^^ hehehe.. jom follow cik anis pulak :)

zaty said...

dtg dari segmen sama...
done follow, hope follow sy blk eh?

http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com

Nurul Nadia said...

dari segmen yg sama

http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-i-follow.html

mayangsayang said...

dari segmen yg sama, hit me back ya
http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/06/segmen-i-follow.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute