Nov 7, 2012

Contest I Choose To Wear Hijab

Greeting Text
hai semua.,ish habuk pulak blog aten ni...samil tangan dok sapu dinding blog..heheheh..dah lama rasanya aten tak ziarah blog aten ni..atototototo..baby sihat tak baby ..muke gedik !! lantak korang la nak cakap ape pn kan..janji aten bahagia..yeahh !! hari ni aten nak join contest tau.,nak tau contest ape ?? korang baca la tajuk tu..ee korang ni... nak tahu lagi lanjut klik banner tu k.. lepas tu nak lagi afdhal korang join sekaki..hehehheeh..ha ape tunggu lagi..tekan je banner yang besar gedabak lagi cun melecun tu k..



'' terselit sebuah suka dan duka disebalik hijab ''

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

16 comments:

Salwa Ismail said...

Thanks sebab join! :D

Aten said...

wlcm salwa..:)

Syiera Bucuk said...

Jom join contest i love my parents..Hadiahkan mereka printed plate yang dimenangi sbg kenangan...:)

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

MomoiBH said...

dari contest yg sma,dh follow awak :)
http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

nice dear..gud luck ! kite pon join :)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Amalia said...

dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

CikMai said...

hai kite pon join,jemputlah singgah blog kite :)

Cik Ain said...

ain pun join contest ni :)

goodluck :)done follow sini :) follow back :)

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Ain said...

ain pun join contest ni :)

goodluck :)done follow sini :) follow back :)

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Amal said...

good luck dear :)

done follow sini lama dah
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Dianaa said...

dari contest yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cun =)

goodluck,,dr contest yg same =)

Aten said...

@Dianaa :)

NorShafiqah said...

hai :) dari contest yang sama :) nice photos :)
http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Mimie Najib said...

tahniah kerana terpilih.. :)

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !
Jom sertai !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute