Apr 20, 2013

4.21 a.m ..airmata mengalir..

selamat pagi semua..ada lagi ke yang tak tidow lagi ni ?? same la kite..dah pukol 4 pagi dah pn..ntah kenape susah pulak nak tdow..actually ,aten tersedar tadi sebab dengar ada kucing gado..adoi..asal la malam malam bute jugak dyeowg nak gado kan..aten nak tdow pn susah...hmmm...lepas tu nak tdow balik tak boleh..lagi la sakit hati kn..rindu yang amat sangat kat buahhati aten tu..dh tak tahu nak cakap macam mana lagi...call tak angkat mcg tak balas tapi aten tahu dia dah tdow sje je nak kacau..dah tak tahu nak taip ape dah.. " bie rindu abg sangat sangat tau tak.. jumpe tadi langsung tak puas..kalau boleh tiap saat bie nak abg ada .. " eh tak pasal pasal pulak airmate ni nak kua...dah2..be strong aten... imissyousomuchmuchmuch ..
i love you laju laju sampai akhir nyawa nie..
NOTA HATI : Perempuan mencintai seorang lelaki dr hati,bukan dari bibir.Sbb itu bibir mereka sentiasa tersenyum walaupun hati siapa tahu sedang menangis

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

1 comments:

Aku Dan Komputer said...

Assalamualaikum. saya singgah dan follow blog ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute