Apr 27, 2013

Review blog : pemenang first giveaway by mizrizhani

alhamdulillah masih diberi peluang untuk terus bernafas dibumi yang serba indah ni...lepas banyak dugaan yang aten tempuh masih kuat..alhamdulillah semua nye selesai jugak..nak tahu masalah ape tunggu en3 aten yang lain k..tujuan aten update blog hari ni nak review pemenang first giveaway by mizrizhani..maaf tau kat semua sebab GA tu dah lama tamat tapi aten tak kesampaian nak review..maaf sangat sangat..aten dah pn BW blog dyeowg ..yang penting memang aweosome gile blog dyeowg..kalau tak caye jom kte terjah sorang sorang k...



haa..korang tengok header adik ni dah confirm dia sekolah lagi kan..heheheh..betol la tu...merah mak ngah kau belog dia..hahahah..jangan marah tau dear..akak sje je gurau...tapi ok belog adik ni sebab nak bukak tu loading tak terlalu lama..ada sesetengah belog tu loading punya lah lambat..nak bukak pn jadi malas kan..belog adik ni yang aten perasan kebanyakan nye adik ni join contest..segmen and giveaway..ok la tu kan.boleh akak join sekaki..kalau korang nak jelas lagi korang klik je..gambar kat atas tu,,terus ke belog adik ni...jangan lupa follow belog adik ni sekali tau..4suntuk pengetahuan semua taun ni adik ni pmr tau..good luck tau dear :)


ha yang ni pulak blogger aisyah kamal..aten pn tak berapa kenal sgt..heheheh..n sekarang jom kita kenal kenal dgn blogger comel ni..aten pn tak tahu dia umjur berape sebab dye pn tak cakap..huhuhu..simple loading pn sekejap je..so senang la nak bw kn..,tak payah tunggu lama lama..kalau nak jelas macam biasa klik gambar kat atas confirm terus ke belog aisyah ni..


ok sekarang kita singgah pulak blog GEBENG CHIK SENGEL..huhuhu..macam macam nama dyeorang kasi ni kan..meletup g2..nanti aten pn nak tukar aten sengal la pulak..hahahahha...boleh x ??ok2 dah merapu..belog ni satu lagi..hmmm...loading cepat..tak payah nak tunggu lama lama..header dye kelas g2..ada payung pelangi tau..tak cye jom singgah belog dye nak ?? klik je gambar kat atas tu..blogger ni asal dr perak tau..nnti boleh la ajar aten cakap perak..nanti aten ajar cakap tengganu pulak..hehehhe..nak tahu lebih lanjut singgah belog dye k..


ok sekrang belog rara emira pulak..pn sekejap je loading dye...suke belog ni..ciut miut tau..macam tuan punye belog tu..warna warni..yang penting ada warna biru..favorite colour aten tuuuuu...hehehhe..ok rara ni muda 2 taun dr aten..adoi blogger ni pn asal perak jugak.ramai betol orang perak ni kan..anak kedua dari 4 orang adik beradik..kalau nak tahu lebih lanjut jom singgah belog dye ye..klik je gambar kat atas tu...

NOTA HATI :  Kita belajar melupakan seseorang yg melupakan kita. Kita belajar memaafkan semua yg menyakiti kita. Tapi kita tak mampu menahan airmata kita

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

3 comments:

eCha said...

tq ye review.. :D..

N-fiq :D said...

terima kasih sis for the review ..
*blink blink*

Hafidhzah Hasim said...

thanks sis for the review .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute