Jul 11, 2012

CONTEST KERONGSANG MUTIARA

Greeting Text

hai..selamat petang semua..hari ni atin puasa tau..penat sangat-2 x tahu la kenape..biase x macam ni pun..tu la orang lain dh awal2 ganti tp atin last2 minit baru nak puasa..ok topik atin hari ni bukan pasal puasa tp pasal CONTEST KERONGSANG MUTIARA..unit kan..setakat atin join contest mane-2 xde lagi rasanya yang buat contest pasal kerongsang mutiara..dh nme pn contest kerongsang mutiara dah sah-2 la hadiah dye kerongsang mutiara kan...



hmm..kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal kerongsang mutiara korang boley la pegi kt blog SUSY COLLECTIONS...lagi banyak yang korang boley tengok..kalau nak puas hati lagi korang boley pegi kt fb SUSY COLLECTIONS...kt situ korang lagi dapat tengok macam-2 jenis kerongsang..hati-hati tau jangan sampai rambang mata sudah...

ok..satu lagi kalau korang nak hadiah keringsang free ape tunggu lagi..yang dah ade blog jom join contest ni..kalau yang xde blog tu ... la baca buat ape lagi..pegi buat blog dulu baru bace sampai habis..heheheh..tp nak join ade syarat-2 tau...

  1. Wajib mempunyai blog.kalau takde blog, pinjamlah blog adik ke mak ke jiran ke ye:P
  2. Sila lah follow penaja utama dan bersama kita iaitu SUSY COLLECTIONS dan LIKE FAN PAGE SUSY COLLECTIONS. follow la penganjur kalo sudi.ikikikiki
  3. Buat satu entry menarik tentang contest ini.tepek banner atas ni. dan WAJIB mempromosikan jualan kerongsang sabah yang diusahakna oleh kak SUSY.kalau nak tengok lebih banyak gambar, boleh terus klik sini--> http://www.facebook.com/SusyMakeOver/photos
  4. Entry terbaik yang dipilih bukan entry terpanjang jela tetapi entry ringkas tapi padat dan yang paling MENARIK.
  5. Dah siap entry, paste link kat ruangan komen entry ini dan jugak di wall fan fage kak susy

10 kerongsang mutiara adalah untuk 10 pemenang. jadikan anda salah seorang pemenang.

contest bermula 3 julai hingga 2 ogos. so, kalo menang kerongsang ni boleh la pkai masa raya nanti.kan kan ?hehe


APE TUNGGU LAGI NAK JOIN??? KLIK JE BANNER KT ATAS TU K...



Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

5 comments:

dINdaShda said...

Nice blog dear! :)

atien said...

thanks..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kerongsang raya ni :)

atien said...

a'ah..boley buat rya,,huhuhu

Lissa said...

tahniah! http://lisaafha.blogspot.com/2012/08/pengumuman-pemenang-contest-kerongsang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute