Dec 27, 2012

review : followers 600..

assalamualaikum..

salam jumaat untuk semua blogger..alhamdulillah hari ni kite diberi peluang untuk bernafas lagi dibumi bertuah ni kan..kite pn tak tahu sama ada jumaat ni jumaat terakhir bagi kite kan..allah maha mengetahui..semoga kita dipanjangkan umur.,amin..

rasanya macam dah lama plak aten tak membebel kat blog kesayangan aten ni kan..maklum la "busy"...menyampah..ni baru ada mood nak menaip balik..banyak sangat masalah dua 3 hari ni..alhamdulillah semua dah kembali normal...muke sengeh macam kerang busuk jap..hehehehhe..ok hari ni aten nak review sorang blogger ni..dye jadi follower aten yang ke 600..alhamdulillah jugak..mcm tak percaya plak yang followers aten dah capai 600..hihihihi...korang nak tahu sape blogger bertuah tu ??ok sebelum tu aten nak cite sikit pasal blogger ni...


aten bahasakan akak la untuk blogger ni kan..mana tak nye..aten adik lagi dari dye...perasan muda jap..hehehheh..ape salah nye kan..akak jangan marah tau...blog dye comel sangat..loading pn tak lama..sekejap je.so tak payah tunggu lama la kalau kite nak singgah blog akak ni..nama tajuk blog dye kalau tak silap "saya _suka _blog _saya"..simple gile..yang paling best nye loading dye tak lama...hehehh..ok la rasanye tu je la..kalau korang tak cye korang pegi singgah blog dye..nah link.. singgah tau..

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

6 comments:

azifah yazid said...

thanks aten :)

blog aten lg comel taw

azifah yazid said...

thanks aten :)

blog aten lg comel taw

azifah yazid said...

thanks aten....

blog aten lagi comel taw :)

Puteri Afiqah said...

tahniah :)

dya bunga said...

tahniah

Farah Shahirah said...

jom join ! http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute