Dec 1, 2012

Segment : Team Pemburu Giveaway



ASSALAMUALAIKUM..
hye all..selamat malam..

malam ni aten nak join segmen tau..


Soalan :
             -- Jenis Giveaway yang korang suka-
             -- Jenis Giveaway yang korang tak berapa minat-
             -- Cara pemilihan pemenang yang korang rasa lebih adil-
             -- Hadiah giveaway yang korang suka




answer :     
  •  jenis Giveaway yang aten suka..hmmm...aten lagi suka GA yang syarat dye tak rumit..lepas tu         sponser dye tak la ramai kan..kalau ramai pening plak nak follow..hehehehhe..
  • yang tak berape suka pulak macam Ga ni lame sangat due date dye..
  • aten lagi suka cara pemilihan untuk GA guna random.com..adil bg aten..hihihih
  • hadiah..anything..pape pn aten suka..

ok dah jawab semua dah..siapa-siapa nak join klik je banner tiut kat atas tu k...bye bye..

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

1 comments:

MawardiYunus said...

salam singgah sini dari segmen yg sama http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/12/segment-team-pemburu-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute