Dec 5, 2012

segmen siapa paling jujur

assalamualaikum..
hye all..

selamat petang semua..banyak gile segmen or GA yang blogger buat kan..sampai nak mabuk aten dibuat nye..mana tak nye..macam-macam tajuk..menarik pulak tu..tapi yang paling menarik untuk aten join segmen ni la "segmen-siapa-paling-jujur"..ok aten jujur tak ek..heheheheh..awesome kan..first baca soalan yang dye bagi untukl aten jawab tu terus rasa nak tergelak..mana tak nye macam-macam soalan kot..hehehhe..ok la cukup la tu aten membebel kan..sape-sape nak join klik banner bawah tu ye sayang sayang sekalian..


syarat dye tak la berat macam batu tau..just simple..jom jawab soaln yang dye bagi k..



apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang..?
seriously aten rasa macam nak sepak je budak tu..mana tak nye..baju yang paling    kita sayang kan..beli mahal-mahal lepas tu jadi macam tu plak..grhhhhh..tapi aten tak la sampai nak buat macam tu kan...habis baik pn jawab kat budak tu "eh,tak apa dik,memang baju ni akak beli nak suruh adik tumpahkan kari tu pn" hahahahha..jahat kan aten...APTB..

pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar ?
of course la pernah kan..tapi depan mama aten je..sebab nye kalau depan ayah ke sape k confirm la kne marah kan..heheheheh..kalau depan ayah aten kne slow kan kentut aten tu,..,heheheheh

pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan ?
pernah jugak..bile pn aten lupe..tapi kalau ade orang terperasan tu mesti la cover-cover kan..nak tahu macam mana aten cover..aten buat sapu-sapu hidung..hahahahha

bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa ?
semalam..sebab nye gadoh dengan hubby..benmgang gile dengan dye sekarang..rasa macam nak sepak..

mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you ?
dye cakap aten hodoh..seroiusly sebak gile sampai kan aten cakap kat mama dah       malas nak sekolah..sob..sob..sob..

berapa berat badan you sekarang ?
            ntah la dah lama tak timbang..last ari tu berat aten 41kg..

ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa ?
menangis sepuas nye..kalau tak hilang jugak aten suke baling henset aten yang lama kat dinding..tapi sayang nye henset tu susah nak pecah..sebab tu aten suke baling henset tu..hihihih

matapelajaran paling k.o masa sekolah ?
sejarah and bi..

adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan ?
pernah,time tu aten form 5 ..aten pn tak tahu kenape kteowg boleh gadoh..padahal aten dengan dye besfriend..time form 4 dulu kteowg pegi mana-mana pn sama-sama..tapi not sekarang..sekarang kteowg musuh ketat..gadoh sebab ape..sebab laki,.bodoh kan..

orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) ?
masa sekolah rendah..ambik kau..hihihih..tapi seingat aten time darjah 6 aten ada minat sorang budak ni..tapi sayang dye tak minat ate..hehehehhe..buat malu je kan..

you pertama kali couple masa umur berapa ?
form 2..

berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila ?
4 tahun je..

last you putus sebab apa ?
tak pernah putus..together sampai sekarang...

adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa ?
pernah..tapi masa tu aten kecik lagi..aten elalu gadoh dengan abg long aten..mama marah sampai menangis,,nekad dah tak nak buat mama sedih..

bila dok sorang sorang , ape mesti you buat ?
termenung,baca novel..

keputusan upsr you ?
tak cukup makan langsung..hahahahha

you nak kawen masa umur berapa dan kenapa ?
22..

you selalu berangan tentang ape ?
berangan nak kawin dengan hubby..nak ada family..

perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you ?
alergik..menyakitkan hati...selalu je gatal..

perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you ?
banyak sangat yang aten suke..

     blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia ?
ramai..sebab nye suke baca cerita dyeowg tu..

sesuatu yang you tak suka bila blogwalking ?
loading lama sangat..

mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook ?
2010..sebab nye terasa macam seronok je ada facebook ni..

you selalu bangun tidur pukul berapa ?
8 pagi..kalau lebih dari pukul 8 hancur la pintu bilik aten mama hancurkan..heheheheh

kritikan terhadap blog saya ?
cool..cantek !!!



tag :




Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

12 comments:

@cik_ezati said...

thanx tag hehe... soalan memang bebetul cepugangsa nie ngeee :)

vendettatraveller said...

terima kasih sebab sudi join :D

Aten said...

@@cik_ezati
join tau..rugi tak join..huhuhuh

Nabila Aziz said...

BW :) http://nabila-aziz.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

done follow you. follow back ok ;)http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

vendettatraveller said...

ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

priyadarshini said...

Datang dari segmen yang sama:

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-yang-paling-jujur.html

Jom join GA saya:
http://princessaliessa.blogspot.com/2012/11/giveaway-cuti-sekolah-by-priya.html

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama.nice entry :)
http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

jjikjjikl said...

nice entry :)
btw from the same segmen ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

eqa sulaika said...

dri segmen yg sama :)
http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html


tulisn blog ini chantek lah .. ape er nme nye ? boleh bgitau kt blog sye x ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute