May 7, 2013

Contest Precious Prince and Princess



hai semua...nak cite sikit pasal blog aten ni..aten mula buat blog ni dah lame sebenarnye..tapi aten nak cite yg terbaru..aten buat blog yg lain kalau tak silap bulan satu tahun lepas..sebab nye ada la..hehehhe...acc,tengok log aten colour biru muda kn..sememangnye la..favorite colour tu..pantang tengok colour ni mesti nak..tak kira baju kasut beg semua bedal..tapi blog aten ni simple je..sekarng dah pn tercapai hajat nak buat template blog mcm ni..hehehehe...dah tak tahu nak cite ape dh..sory..

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

2 comments:

Firaa ♥ said...

ty for joining. but please state the gift and follow the rules.

iu-hazirah said...

dr segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute