May 29, 2013

dating with buahhati


hellow semua...jawab tau salam kat atas tu...tak baik tak jawab salam.. hari ni nak publish entry yg dah berhabuk ni..huhuh...yeahhh...hepy sangat-sangat sebab semalam dapat keluar dengan syg aten tu...hehehhe...tak tahu nak taip ape sebenarnye...tapi disebabkan bosan so aten nak cite jugak kat sini..tak kesah la ada orang suke or tak..kalau tak suke pegi main jauh-jauh tau..jangan sebok nak baca pulak..kan ada yang termuntah kan..hehehheh..ok just kidding..

ok dah cukup nak merapu panjang-panjang..hmm..semalam mizi janji nak keluar pukul 10  lagi..aten ape lagi kan..siap-siap cakap kat ayah mama ape pegi la mandi pakai lawa-lawa..wangi-wangi..hehehhe..tup-2 tunggu punya tunggu tak sampai-2..hati dah mula panas ni..ingtkan dah tak jadi kan..mam pulak dok sebok suruh aku pakai lipstik terang sikit dye cakap bibir nampak pucat la ape la..eee..macam mama plak nak keluar dating ni kan...so aten pn pakai je la ape yang mama suruh..

ok sampai pukol 11 tggu tak sampai-sampai..eeeee..makin la nak marah kan...tak suke betol tunggu lama-lama ni...ok mizi call cakap jap ye nk gunting rambut plak..eee..geram wey geram...aten dah cakap gunting awal-awal tak la kalut...degil tak nak dengar...ape nak jadi la..janji pukol 10 tapi nak pukol 12 baru la pegi..haa..nak tahu kteowg pegi mana ?? kteowg just pegi jalan-jalan kat bandar terenggaanu je..tak tahu nak pegi mana lagi..sebab nye aten nak pegi cari hadiah kawin untuk member aten tu..

ok dah skip cite tu..teruskan yang lain,.,sampai je kat mydin tu..mizi cakap nak baiki fon yang dye nak beli dgn kawan dye.,.sementara tunggu memeber dye tu sampai kteowg naik atas nak cari hadiah tu dulu..dah jumpa siap bayar ape..turun balik sebab kwan dye dah sampai..ok korang nak tahu time nak bayar kat cashier tu annoying gile wey..banyak mulut..x malu kot..cakap kurang ajar..hehehheh..lepas siap semua beli hadiah tu niat nak balut siap-siap tapi malas pulak...nak pegi baiki fon tu x boleh sebab nye dah tak boleh nak baiki dah pn..

perot dah gendang gendut dah ni...so kteowg just pegi makan kat "kedai orang tua" je..hihihihi..korang pikir la sendiri kedai ape kan..huhuhuh..siap-2 mkan ajak mizi pegi pantai batu buruk..ambik angin sekali sekale..pok la malas nak cite panjang-2 korang tengok gambar je la...




love you sayang..ape pandang2 ?? penumbuk nak ??heheehe.

NOTA : sje publish entry lame..

Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

2 comments:

anis suryanie said...

syok p dating nohh.. hehehe :)

Aten said...

hehehheeh..biase la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute