May 8, 2013

dugaan lagi abg :(

hai..seriously malam ni tak de mood langsung..so malam ni jadi sesi untuk meluahkan perasaan..hehehhe...bukan selalu kan...tak tahu nak cakap macam mana dah..putus asa,fedup,bosan dengan hidup ni..mungkin setiap ujian yang allah turunkan hanya untuk menguji sejauh mana keikhlasan kita..kejujuran dn kekuatan..tapi jujur aten cakap aten tak kuat nak tempuh semua ni..ye..memang betol kalau korang tengok aten dari lua korang akan cakap "hepy je aten ni mcm takde masalah" tapi korang tahu ke ape yang aten rasa sekarang..kalau korang ada kat tempat aten sekrang korang akan cuba tersenyum depan orang ramai walaupun dalam hati ni hanya tuhan je yang tahu..aten pn dah letih dengan semua ni..
tapi aten cuba tersenyum depan semua orang.. *mybe..


abg,bie tahu abg banyak terasa hati dgn bie kan..bie tahu bie tak patut kbo g2 ke abg tapi bukan bie nak 
gtu..dan hati sakit macam macam jadi..bie mintak maaf banyak2..bie sayang abg sangat sangat..bie tahu abg mesti dah biase kan dgn prangai bie gni..hehhehhe...maaf abg neh .. tapi bie prasan sangat leni kite kerap ngt gadoh..bakpe abg ?? ce jawab gok.. bie nak tahu ni.. bie rindu sangat sangat abg.. tak tahu nak oyak gne tapi hati bie ni rindu nak dengar abg wk ayat nyekit.. nak dengar abg suke..macam macam la..kalau kire semua pasal abg bie rindu.. bie ingat lagi dulu kalau sehari tak mesg mesti abg mcg bie kbo rindu bie sangat sangat tapi sekrang abg pn sibuk kan..kadang kadang sampai sari tak mcg pn tak pe...waaaaaaaaa !!! sedih..bie rindu sangat time dulu dulu abg.. time first jumpe abg tengok abg..wah...jatuh hati terus.. hehehehhe...tapi bie tetap sayang abg walaupun abg tu ramai org minat..menyampah.. hahahahhah...tapi tetap jadi milik bie..insyallah nanti abg jadi yang halal buat bie..ingat tau abg dalam hati bie cuma ada abg..takde ruang untuk org lain..hehehehhe..ingat tau !!! bkpe la 2 3 bulan ni banyak sangat dugaan kite ek abg ?? bie tak paham ngn semua ni..kadang2 tu sampai berminggu2 kite gado..tiap2 hari jugak bie nangis sebab rindu abg sangat2..  ILY MZ.. forever n ever..

alamak,tetibe pulak malam ni berjiwang karat pulak..ish menjadi pulak jiwang nye kalau dengar lagu yang sentimental malam malam ni ha..heheheheh..bukan selalu kan..alhamdulillah semua masalah selesai dah sekarang.lega sangat snagat..hope lepas ni kalau ada lagi ujian ..aten akan kuat ..amin...


Terima Kasih Sudi Singgah Blog Bicara Hati Aten

2 comments:

A. Aisyah said...

You are tagged!
Do visit http://splashingcolours.blogspot.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html and click on the banner to help me become a top referral. Thank you :)

myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Cik Rose Cute